- Udlejning
- Betingelser
Klik her for at oprette en profil


Klubbens sponsorer 


Et sponsorat giver din virksomhed synlighed blandt andet på klubbens hjemmeside, på facebook,
på sponsortavlen ved klubhuset, der bla. ses af besøgende til Herfølge Hallerne samt Herfølge Stadion,
og ved klubbens arrangementer. Beløbet går ubeskåret til klubbens aktiviteter, herunder indkøb af tøj m.m. 

Klik for, at se vores sponsorprospekt
 

Guld sponsorer


HM RUSTFRI DESIGN APS
HM-Rustfri Design har eget værksted, hvilket giver mulighed for at tilbyde totalløsninger. Vi har store erfaringer med montage/konstruktionsopgaver, og vedligeholdelsesservice af industri.

Vi påtager os alle opgaver i rustfrit stål og tilbyder teknisk rådgivning omkring muligheder, finish, design, m.m.

KVALITET TIL TIDEN
HM-Rustfri Design ApS leverer kvalitet til tiden ! Vores ordenssans og strukturering giver overblik og god føling med opgaverne. Derfor leverer vi præcisionsarbejde til tiden.

KUNDEN I FOKUS
HM Rustfri Design ApS sætter kunden i fokus, og løser opgaver hvor bl.a. præcision og resultat vægtes meget højt. En af vores vigtigste opgaver, fra ordre til færdigt resultat, er at styre og koordinere arbejdet, således at alt er i den bedste kvalitet til den aftalte tid. Vi er ofte sidste instans på opbygningen af f.eks. specialmaskiner. Derfor er hurtig og præcis levering hverdag for os.

Sparekassen Kronjylland
I Sparekassen Kronjylland vil vi være der, hvor vores kunder er. Det betyder blandt andet, at vi støtter lokale tiltag og engagerer os i en klub som CC95. Det betyder også, at vi har en lokal afdeling i Køge − og 50 andre steder i landet. Vi er i dag blandt landets største pengeinstitutter.
PERSONLIG RÅDGIVER – INTET CALLCENTER
Vi går meget op i personlig og vedkommende rådgivning, der tager udgangspunkt i den enkelte kundes situation og behov. Ringer du til os, får du derfor ikke fat i et callcenter, men ringer direkte til din personlige rådgiver, som ofte kan give dig et svar med det samme. 
Psst vidste du, at vi ikke er ejet af aktionærer, men er selvejende? Vi er en Sparekasse, og derfor kan vi tage udgangspunkt i vores kunder. For det handler om dig og ikke om os.
Vi får hele tiden mange nye kunder og oplever stor kundetilfredshed. Kontakt os endelig, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.
www.sparkron.dk
Køge afdeling 
 Bag Haverne 20, 4600 Køgehttps://avs-vejsikring.dk/
  http://www.hansgaardvvs.dk/
  http://ja-plader.dk/
  http://www.kssmedeogmontage.dk/

https://www.stacysdiner.dk/
  

Sølv sponsorer

Bronze sponsorer

http://www.hammershusbageri.dk/
 


Banner