Klik her for at oprette en profil

Klubbens sponsorer 

Et sponsorat giver din virksomhed synlighed blandt andet på klubbens hjemmeside, på facebook,
på sponsortavlen ved klubhuset, der bla. ses af besøgende til Herfølge Hallerne samt Herfølge Stadion,
og ved klubbens arrangementer. Beløbet går ubeskåret til klubbens aktiviteter, herunder indkøb af tøj m.m. 

Klik for, at se vores sponsorprospekt

Guld sponsorer


HM RUSTFRI DESIGN APS
HM-Rustfri Design har eget værksted, hvilket giver mulighed for at tilbyde totalløsninger. Vi har store erfaringer med montage/konstruktionsopgaver, og vedligeholdelsesservice af industri.

Vi påtager os alle opgaver i rustfrit stål og tilbyder teknisk rådgivning omkring muligheder, finish, design, m.m.

KVALITET TIL TIDEN
HM-Rustfri Design ApS leverer kvalitet til tiden ! Vores ordenssans og strukturering giver overblik og god føling med opgaverne. Derfor leverer vi præcisionsarbejde til tiden.

KUNDEN I FOKUS
HM Rustfri Design ApS sætter kunden i fokus, og løser opgaver hvor bl.a. præcision og resultat vægtes meget højt. En af vores vigtigste opgaver, fra ordre til færdigt resultat, er at styre og koordinere arbejdet, således at alt er i den bedste kvalitet til den aftalte tid. Vi er ofte sidste instans på opbygningen af f.eks. specialmaskiner. Derfor er hurtig og præcis levering hverdag for os.


Sølv sponsorer

Bronze sponsorer


Superbrugsen i Hårlev, er i dag en stor og moderne butik på 1150 kvadratmeter, der omsætter for omkring 55 millioner kroner om året før moms.
Brugsforeningen i Hårlev blev startet d. 6. april 1873 på den første stiftende generalforsamling. Den er i dag placeret på Bredgade 5, og er det der betegnes som en A-butik. Det betyder at den er ejet af vores ca. 3000 medlemmer. og ikke skal give overskud til nogle private ejere. Det betyder også, at der bliver betalt skat til den kommune, som vi ligger i, nemlig Stevns kommune.
 
Brugsen har en bestyrelse, som er valgt på den årlige generalforsamling. Den består af 5 bestyrelsesmedlemmer , en suppleant samt en medarbejder repræsentant.
 
Brugsen bruger hvert år midler til at støtte foreninger i lokalsamfundet, og afholder arrangementer som feks. juletræs tænding, hvor vi i år uddelte over 300 slikposer til børn, 1200 æbleskiver og masser af gløgg til de voksne.


Banner